Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
 

 

 

 

 

 


Vuokraa auto, SOPIVAN KOKOINEN joka tapauksessa

www.firent.fi
 

 
Sopivan kokoinen autovuokraamo FiRENT nyt myös Varistossa, Riihitontuntiellä, Suomen suurimmassa ulkokauppakeskuksessa.
Autonvuokraus on nyt helppoa! Valitset netistä sopivan kokoisen auton (S, M, L, XL) ja me hoidamme loput. Uudenveroisista, takuuvarmoista ja siisteistä autoista on ilo luopua vuokrauksen ajaksi. Auton pikaopastuksen ja palvelun lupaamme kaupan päälle.
 
Meiltä löytyvät myös varmat, luotettavat ja sopivan kokoiset paketti- ja muuttoautot (3-20m³) pieniin ja isoihin tavarankuljetuksiin. Voimme räätälöidä sopivan pituisen vuokrauksen tarpeisiisi, esim. 3 tunnin vuokraukset ovat mahdollisia. Muutamissa 10m³ pakuissa meillä on myös lämmittetty kontti, tiedustele niitä jos tarvitset lämmintä tavaratilaa.
 
Meidät löytää helposti, toimipisteemme on Unikeitaan ja Kvikin naapurissa, ihan Variston kauppapaikan ytimessä. Maksuttomia parkkipaikkoja pihalla, bussi ja juna ovat myös lähellä.
 
Poikkeahan toimistoomme kuuntelemaan uusia mahdollisuuksia autonvuokrauksesta. Aukioloaikojen suhteen olemme joustavia ja meillä myös päivystys 24h.
Tervetuloa, odotamme jo että pääsemme palvelemaan juuri Sinua! Sopivan kokoinen, joka tapauksessa!
 
 
 
Ja tutustu mainioon tuotteeseemme  PIKAPAKU 50€, 1-3h
 
TERVETULOA KYLÄÄN, Riihitontuntie 4, 01720 Vantaa
puh. 020 741 9070
vantaa@firent.fi


Kuljetus Raussi Oy, MALMINKARTANONKUJA 1, 00390 Helsinki, Puh. 0405865861

  näytä normaaliversio » Ylös